Op deze pagina iets meer over ons en onze achtergrond.


Bernadette Boerlage - Batenburg


Heden: Vanuit de praktijk in Batenburg, vlakbij Nijmegen, Den Bosch en Tiel, sta ik mensen bij als vertrouwenspersoon. Wat je mij verteld blijft tussen ons, maar zal wel gebruikt worden om de werksfeer te verbeteren. Het is dus meer dan alleen maar je hart luchten! Het is belangrijk dat je je verhaal doet zodat op de lange termijn ook dingen kunnen gaan veranderen voor jou, maar ook voor je collega’s. Uiteraard blijft de anonimiteit altijd gewaarborgd. Naast vertrouwenspersoon ben ik ook MfN-mediator voor arbeidszaken en coach voor iedereen die vindt dat er iets veranderd moet worden. Verleden: Veel functies binnen bedrijven in Nijmegen en Arnhem variërend van Logistiek-, Callcenter, Project- en als laatste Kwaliteitsmanager. Mijn hele cv staat op mijn site.

www.BBCC.nl

Désirée Kruithof - Ijsselstein (UT)


Heden: Sinds 2010 extern vertrouwenspersoon VPOO en VPI.
Mensen die met plezier naar hun werk gaan. Een goede sfeer op het werk. Waar de teams met elkaar innoveren en samen de doelstellingen behalen. Dat is wat je als eigenaar, manager en werknemer wil. Iedereen weet ook dat dit in de praktijk niet altijd zo is. Waar mensen samenwerken, kunnen incidenten of andere problemen ontstaan. Die kunnen impact hebben voor jou als mens en voor het bedrijf.
Daarom is het fijn om als bedrijf een vertrouwenspersoon te hebben. Een onafhankelijk iemand bij wie medewerkers veilig, anoniem en in vertrouwen hun verhaal kunnen doen.
Sinds 2008 help ik bedrijven als onafhankelijk, gecertificeerd vertrouwenspersoon, gespecialiseerd in psycho-sociale arbeidsbelasting.
In het verleden heb ik veel ervaring opgedaan als leidinggevende in verschillende bedrijven
Vertrouwenspraktijk Le Papillon is gevestigd nabij Utrecht.

www.vertrouwenspraktijk.nl

 

Annemieke Wiercx - Tilburg


Heden: Vertrouwenspersoon en arbeids-counselor.
Nevenactiviteit: Faciliteren van Natural Mindfulness programma's.
Verleden: In diverse branches gewerkt op het snijvlak van mens & organisatie; als Consultant bij TNO, als HR-advisor bij Cirque du Soleil, als Programma medewerker Africa Leadership Forum, als Trainer Medezeggenschap & Ontwikkeling Stavoor, Adviseur / coach / trainer Opleidingen & Ontwikkeling bij Cubiss. Opgeleid als Loopbaanadviseur (AMA) en Communicatiewetenschapper (UvA).

www.werk-in-aandacht.nl

Gerard Dijkstra - Apeldoorn


Heden: Externe vertrouwenspersoon ongewenste omgangsvormen & integriteit via mijn buro Konfidi. Landelijk inzetbaar voor profit- en non-profit organisaties. Ondersteuning bij het beleid maken en implementeren van psychosociale arbeidsbelasting (PSA). Het begeleiden van intervisie voor (interne) vertrouwenspersonen. Voorlichtingen geven over PSA.
Verleden: Leidinggevende bij overheid en private sector met als aandachtsgebied HRM.

www.konfidi.nl

Kim van den Heuvel - Breda


Heden: Vanuit mijn eigen praktijk landelijk werkzaam als extern vertrouwenspersoon ongewenste omgangsvormen en integriteit, trainer en coach/ counselor.
Verleden: Ruime werkervaring opgedaan bij verschillende organisaties in zowel de profit- als non-profitsector (uitzendbranche, detailhandel, horeca, onderwijs, kunst- en cultuursector). Begonnen op de werkvloer en door inzet en ambitie doorgegroeid naar management en directiefuncties.

www.kimvandenheuvel.com

Hannie Kraan - Maarn


Heden:Zelfstandig trainer/coach sinds 2003. Vertrouwenspersoon.
Verleden: Bibliotheekmedewerker, theaterregisseur, trainer/adviseur, manager, directeur training en advies bureau, manager arbodienst.

www.kracoconsult.com

Anton de Leeuw - Den Haag


Heden: Extern Vertrouwenspersoon via mijn bedrijf CVP+ en intern vertrouwenspersoon bij grote onderwijsorganisatie. NMI mediator en geregistreerd supervisor.
Verzorg vanuit CVP+ training en opleiding voor vertrouwenspersonen. Lever ook diensten zoals onafhankelijk klachtenonderzoek, mediation en begeleide intervisie. Landelijk inzetbaar in alle branches, zowel als vertrouwenspersoon ongewenstgedrag als Integriteit.
Verleden: Docent, Onderwijsmanager, HR-adviseur.

www.cvp-plus.nl

Willem Hulshof - Assen


Heden: gecertificeerd extern vertrouwenspersoon ongewenste omgangsvormen en VP integriteit ,MfN-registermediator, klachtenfunctionaris. Ik werk als zelfstandige in de noordelijke en oostelijke regio en heb deze rollen ondergebracht in mijn onderneming ‘De Kwestie’. ‘De Kwestie’ helpt mensen en organisaties met het voorkomen en/of oplossen van conflicten en klachten. Ik bied een deskundig adres voor professionele hulp bij het vertrouwelijk oplossen van wat iemand dwars zit of wat mensen verdeeld houdt.
Verleden: Ik ben sociaal-agogisch (Sociale Academie) en post-HBO (Management & Leidinggeven) opgeleid. Ik heb op strategisch en tactisch niveau managementfuncties vervuld in de sectoren Zorg en Welzijn. Ik heb gewerkt als sr. Adviseur in de eerstelijnszorg en ben zelfstandig ondernemer geweest. Ik heb bestuurservaring in de sport, de zorg- en de welzijnssector, de cultuur en het onderwijs. Ik heb ervaring met medezeggenschap (ondernemingsraad) en ben politiek actief geweest in twee gemeenten waar ik heb gewoond.

www.dekwestie.nl

Guus Janssen - Breda

 
Heden: zelfstandig loopbaandeskundige sinds 1995. Vertrouwenspersoon, Roeicoach en Counselor. 
Verleden: Gepokt en gemazeld in de wereld van re-integratie, loopbaanbegeleiding en coaching. Mijn achtergrond is Maatschappelijk Werk. Ik heb veel ervaring met allerlei vormen van afscheid en verlies.

www.integraloopbaanadvies.nl

Ben Mijnheer - Bovensmilde


Heden: eigen bedrijf als vertrouwenspersoon, mediator, coach en adviseur.
Verleden: HR adviseur in bedrijfsleven en gezondheidszorg.

www.mijnheer.info

Marlout Corba - Amstelveen


Heden: externe vertrouwenspersoon/adviseur verschillende zorginstellingen, NOC*NSF, mediator en coach
Bestuursvoorzitter VKIG (vereniging van klachtenfunctionarissen in instellingen in de zorg), lid externe klachtencommissie cliënten.
Verleden: ruime ervaring als manager in de industrie, ICT, zorg; executive search.
Achtergrond: juriste

www.jccconsulting.nl/

Helga van Silfhout - Markelo


Heden: Extern vertrouwenspersoon, mediator, lid klachtencommissies, zowel in de profit als de non-profit sector.
Verleden: Re-integratiecoach, trainer, jurist, manager. Ruime ervaring in o.a. de reiswereld, uitzendbranche en re-integratiebranche.

www.deexternevm.nl

Peta Twijnstra - Leeuwarden


Heden: Directeur Buro Vertrouwenspersonen en coach, trainer, intervisiebegeleider en dagvoorzitter. Deskundig in het begeleiden en het tot ontwikkeling brengen van mensen, individuen en teams.
Verleden: Teamleider in het onderwijs, coördinator in Asielzoekerscentra, docent en opleider.

www.burovertrouwenspersonen.nl

Godelein Wegter - Emmen


Heden: Heden: Eigenaar van ergo-enzo. Specialist in het voorkomen van Fysieke en Psycho Sociale Arbeidsbelasting, in de zorgsector en het onderwijs. Op dit moment verzorg ik onder meer trainingen aan zorgverleners, opleidingen voor ergocoaches en advies over de verbetering van de werkomstandigheden. Ik ben ruim 4 jaar extern vertrouwenspersoon voor een onderwijsstichting in Drenthe voor 33 basisscholen.
Verleden: Verpleegkundige en interim leidinggevende.

www.ergo-enzo.nl/

PeteR Clark - Amsterdam


Heden: eigenaar van flex-as.nl, pasme.info, externeklachtencommissie.nl. Adviseur medezeggenschap en gecertificeerd vertrouwenspersoon ongewenste omgangsvormen en vertrouwenspersoon integriteit. Werkzaam in diverse branches. Deskundig op gebied van diversiteit en social media.
Verleden: Ambtelijk secretaris en mediator.

www.pasme.info

Wim van Es - Amersfoort


Heden: Eigenaar van Bureau van Es ~ RB&B. Trainer op een groot aantal onderwerpen maar met accent op trainingen voor overheidsinspectiediensten en trainingen op het gebied van de preventie van psychosociale arbeidsbelasting, waaronder het opleiden van vertrouwenspersonen. Ik werk als vertrouwenspersoon voor medewerkers (ongewenste omgangsvormen, arbeidsconflicten en integriteit) en als vertrouwenspersoon voor cliënten. Ik bied klachtencommissies aan voor medewerkers (ongewenst gedrag en arbeidsconflicten) en voor cliënten.
Verleden: Medewerker, projectleider en leidinggevende bij een middelgroot trainingsbureau. Afgestudeerd als sociaal psycholoog.

www.bureauvanesrbb.nl

Tanja Freijsen - Putten


Heden: In twee eigen bedrijven landelijk werkzaam als (loopbaan- )coach, rouw- en verliesbegeleider, re-integratiebegeleider, mobiliteitsadviseur en als vertrouwenspersoon. Ik werk vrijwel altijd in de context van arbeid. In die context ben ik gewend met meerdere partijen te werken.
Verleden: Gewerkt o.a. als loopbaanadviseur, als leidinggevende binnen en buiten HR.

www.freemont.nl

Arjan van Weert - Hoogeveen


Heden: gecertificeerd extern vertrouwenspersoon, communicatie- en NLP-trainer, coach, counselor voor relatietherapie en het begeleiden van teams. Als extern vertrouwenspersoon inzetbaar bij profit en non-profit organisaties, adviseur en ontwikkelaar van beleid rond psychosociale arbeidsbelasting en intervisiebegeleider voor interne vertrouwenspersonen. Verleden: organisatieadviseur, trainer, coach, intervisiebegeleider, leidinggevende, oprichter/eigenaar van de Academie voor Psychologica. Werkzaam geweest bij de overheid, in de gezondheidszorg, het onderwijs en het bedrijfsleven.

www.vangoghhuis.nl

Stefan van Weers - Zutphen

 
Extern vertrouwenspersoon voor Ongewenste Omgangsvormen en Integriteit. LVV-geregistreeerd en gecertificeerd. Via InnerMatch werkzaam als coach, individueel en voor teams. Specialisme van InnerMatch is talentonderzoek als basis voor coaching en matching, gericht op loopbaanontwikkeling en studiekeuze. NOBCO-geregistreerd. HR-achtergrond met focus op organisatie-ontwikkeling, leiderschap en persoonlijke ontwikkeling.

www.innermatch.nl

Arie de Deugd - Goes

 
Mijn werkzame verleden ligt binnen de accountancy en later finance & control in het midden en klein bedrijf. Ik heb ook een tiental jaren personeelszaken behandeld en werd het sociale gezicht van de onderneming genoemd. Van 2002 tot en met 2007 ondersteunde ik vanuit mijn eigen onderneming MKB ondernemers met hun administratie en belastingverplichtingen. Vanaf 2007 was ik werkzaam bij DELTA, het energiebedrijf van de Zeeuwen. Sinds begin 2016 als gecertificeerd intern Vertrouwenspersoon Ongewenste Omgangsvormen en Integriteit.

www.ideadd.nu