Wie zijn wij

Op deze pagina iets meer over ons en onze achtergrond.

foto PeteR Clark

PeteR Clark – Amsterdam

Heden: eigenaar van flex-as.nl, pasme.info, externeklachtencommissie.nl. Adviseur medezeggenschap en gecertificeerd vertrouwenspersoon ongewenste omgangsvormen en vertrouwenspersoon integriteit. Werkzaam in diverse branches. Deskundig op gebied van diversiteit en social media.
Verleden: Ambtelijk secretaris en mediator.

Pasme.info

 

foto Marlout Corba

Marlout Corba – Amstelveen

Heden: externe vertrouwenspersoon/adviseur verschillende zorginstellingen, NOC*NSF, mediator en coach
Bestuursvoorzitter VKIG (vereniging van klachtenfunctionarissen in instellingen in de zorg), lid externe klachtencommissie cliënten.
Verleden: ruime ervaring als manager in de industrie, ICT, zorg; executive search.
Achtergrond: juriste

JCC Consulting

 

foto Hélène de Haart

Hélène de Haart – Rotterdam

Heden: LVV gecertificeerd extern vertrouwenspersoon en adviseur bij verschillende organisaties in de jeugdzorg, onderwijs, bedrijfsleven, semi-overheid op het gebied van ongewenste omgangsvormen en integriteit. MfN geregistreerd familie- en arbeidsmediator, teammediation, mediator bij de rechtbank Rotterdam voor familiezaken, trainer en conflictcoach.

Verleden: (beleids)adviseur, projectmanagement, coördinator, trainer en coach in non-profit en publieke sector. Vicevoorzitter Klachtencommissie Ongewenste omgangsvormen bij een ziekenhuis.

Voor een beter beeld, zie mijn CV op mijn website.

De Haart Mediation

foto Roel van der Heijde

Roel van der Heijde – Rotterdam & Amsterdam

Heden: Ik ben Roel van der Heijde en werk sinds 2013 als extern vertrouwenspersoon ongewenst gedrag en / of integriteit voor verschillende zorgorganisaties, gemeenten en financiele instellingen. Het werk als vertrouwenspersoon ervaar ik iedere keer weer als bijzonder. Om mensen te mogen ondersteunen als ze te maken krijgen met ongewenst gedrag, pesten of integriteitsincidenten. Die ondersteuning kan verschillen van het bieden van een luisterend oor tot het ondersteunen bij het indienen van een klacht. Maar altijd gericht op het zo snel mogelijk een eind maken aan het ongewenste gedrag en het herstellen van een veilig werkomgeving.

Daarnaast werk ik als trainer bij diverse ziekenhuizen en verzorgingshuizen in Nederland met name op het gebied van omgaan met angsten van patiënten, inclusiviteit en raakbaar leiderschap.

Voor het antidiscriminatiebureau voor de regio Rijnmond en Noord Brabant, train ik zorgverleners in cultuursensitief werken. Hoe maak je discriminatie of racisme bespreekbaar? Hoe maak je de organisatie inclusief?

Verleden: Intern vertrouwenspersoon bij een ziekenhuis; senior adviseur in de zorg; manager in o.a. zorg en (zorg-) verzekeraar

www.roelrotterdam.nl

foto Andrew Hoffmanns

Andrew Hoffmanns – Den Haag

Heden: Eigenaar van EthXCom, een adviesbureau op het gebied van ethics & compliance. LVV gecertificeerd extern vertrouwenspersoon, beheerder van klachtenregelingen via Meld je klacht en onderzoeker van ongewenste omgangsvormen en integriteit. Werkzaam in diverse branches zoals bedrijfsleven, financiële sector, gemeenten en culturele instellingen. Daarnaast geef ik advies over gedragscodes en due diligence, en geef ik trainingen op het gebied van integriteit en anti-fraude.

Verleden: Uitvoerende en leidinggevende functies in het internationale bedrijfsleven op het gebied van audit, compliance en onderzoek van fraude en ongewenste omgangsvormen.

meld je klacht

foto Sonja List

Sonja List – Amsterdam

Heden: extern vertrouwenspersoon o.o. en integriteit, trainer en sparringpartner van interne vertrouwenspersonen en begeleid hen met intervisie. Adviseur / opsteller van klachten- of klokkenluidersregeling. Trainer van zeer effectieve antipestmethode. Loopbaanbegeleider en life coach. Ik sta naast je in je klacht, breng samen met jou je opties in beeld en begeleid je in je wensen. Regio: groot Amsterdam (non) profit en onderwijs. Verleden: HR advies bij o.a. vervoersmaatschappij, detailhandel, sociale werkvoorziening en woningcorporatie.

Sonja List

foto Stefan van Weers

Stefan van Weers – Zutphen

Extern vertrouwenspersoon voor Ongewenste Omgangsvormen en Integriteit. LVV-geregistreeerd en gecertificeerd. Via InnerMatch werkzaam als coach, individueel en voor teams. Specialisme van InnerMatch is talentonderzoek als basis voor coaching en matching, gericht op loopbaanontwikkeling en studiekeuze. NOBCO-geregistreerd. HR-achtergrond met focus op organisatie-ontwikkeling, leiderschap en persoonlijke ontwikkeling.

InnerMatch